Foreningen Danmarks Vilde Natur

Foreningen Danmarks Vilde Natur

Sandra Engen

Gennem tiden har flere spurgt mig, hvilke foreninger, der er gode at melde sig ind i, hvis man gerne vil den vilde natur i Danmark og afhjælpe biodiversitetskrisen. 

Foruden Danmarks Naturfredningsforening, som er en no-brainer, fordi størrelse er vægt i det politiske system, giver jeg også den relativt nye forening Danmarks Vilde Natur min støtte.

Her er fokus helt og holdent på rewilding/genforvilding af den danske natur i biodiverstitetens navn og Danmarks Vilde Natur arbejder for en biodiversitetslov:

"Vi ønsker en naturens lov – en biodiversitetslov – som skal standse tabet af arter og naturområder, give den vilde natur mere plads og sikre dens beskyttelse."

 

Billigt medlemskab af proaktiv miljøbeskyttelsesorganisation

Medlemskab af Danmarks Vilde Natur er billigt: 25 for studerende, 100 for voksne, 300 for virkshomheder! (feb 2024) - og som noget nyt, vil DVN afsætte 10% af medlemskontingentet i 2024 til et konkret naturfremmende formål i felten.

I foreningen er der plads til dig, hvad enten du vil støtte økonomisk og dermed moralsk, men i den grad også, hvis du drømmer om aktivt at gøre en indsats for den danske biodiversitet. 

Du kan følge med hos Danmarks Vilde Natur på Facebook og i deres nyhedsbrev (dem modtager du i indbakken som medlem), ligesom du også kan søge mere viden om biodiversitet og et vildere Danmark på deres 'søstersite' Viden om vild natur.

 

👉🏼  MELD DIG IND I ET VILDERE DANMARK HER

 

Det med småt

For god ordens skyld: Jeg har ingen aktier eller aftaler med nogle af de ovennævnte foreninger, jeg er selv blot menigt medlem og vil bare gerne være med til at trykke på tungen på vægtskålen i naturens retning. 🌼🦇

 

For et vildt, vildere Danmark!

- Sandra

Tilbage til blog