Persondatapolitik

Persondatapolitikken (også kaldet Privatlivspolitikken) har til formål at fastlægge klare retningslinjer for Naturengens måde at behandle data på.   

Se generelle oplysninger under Handelsbetingelser.

Persondatapolitikken beskytter personlige oplysninger ved at regulere Naturengens brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger websitet naturengen.dk, herunder Naturengens webshop shop.naturengen.dk. Naturengen er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. 

Naturengen respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

 

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, når du tilmelder dig vores nyhedsbrevsservice med din email og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af persondatapolitikken på hjemmesiden. 

Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Oplysninger vi indsamler

Når du handler hos Naturengen behandler jeg følgende personoplysninger om dig: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt oplysninger om, hvad du har købt og eventuel pakkeshop. Jeg bruger oplysningerne for at kunne levere varer til dig.

Sendes varen direkte fra vores leverandør, videregiver jeg oplysninger, for at leverancen kan gennemføres.

Du modtager ordrebekræftelse på mail og dit telefonnummer anvendes i forbindelse med levering (SMS-advisering). Adresseoplysninger videregives til det valgte fragtfirma. Navn, adresse og i visse tilfælde telefonnummer og e-mailadresse, der er er oplyst ved bestilling, kan fremgå af adresseetiketten på pakken.

Naturengen kræver, at abonnenter af nyhedsbrevet afgiver deres personlige oplysninger, i form af email, som er nødvendig for at vi kan sende ønskede e-mails til disse abonnenter. 

Videregivelse og opbevaring af persondata vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Naturengen indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (fx e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål.

I henhold til bogføringsloven gemmer Naturengen oplysningerne om et køb i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne stammer fra.

Som kunde har du altid mulighed for at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig.

 

Hvem vi deler oplysningerne med

Personoplysninger afgivet på naturengen.dk, herunder Naturengens webshop shop.naturengen.dk, videregives kun til:

  • internt brug;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser (fx nyhedsbrev, fragt af varer eller afvikling af kurser), som du har bestilt via Naturengen - se listen længere nede på denne side

    Naturengen videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende bruger udøver misbrug eller svindel. 

    Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

     

    Oplysninger til statistik & forbedringer

    For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

    Naturengen anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på naturengen.dk, herunder Naturengens webshop shop.naturengen.dk, og fremgår af google.com/privacy.html.

     

    Samarbejdspartnere / betroede tredjemænd

    Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Naturengens vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

    Klik for databehandleraftaler:

      • Vi benytter betalingsmodulet PENSOPAY og ved køb på vores side krypteres og administreres alle dine oplysninger i overensstemmelse med de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger og lovkrav

     

    Links

    Naturengen.dk, herunder shop.naturengen.dk, indeholder links til andre websider. Vær venligst opmærksom på, at Naturengen ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre websider, og at NATURENGEN derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til andre hjemmesider.

    Derudover godkender Naturengen ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts webside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne websider.

     

    Cookies

    Naturengens website naturengen.dkherunder shop.naturengen.dk, bruger cookies i forbindelse med dit besøg og dit køb, fx oplysninger om indholdet i din indkøbskurv. Vi indsamler ikke flere oplysninger, end det er nødvendigt for at kunne gennemføre en handel.

    Du kan læse Naturengens cookiepolitik her.

     

    Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

    Naturengen forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

    Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du altid kontakte os.

     

    Sidst opdateret 4. februar 2022

    Har du det, du skal bruge?

    Frøblanding: Dansk Vildeng - 28 arter uden græsser
    Tilbud
    Frøblanding: Naturengen 2021 - med 41 hjemmehørende arter
    Tilbud