Naturengens CSR-politik

 

 

 

 

 

 

 

 Denne side er under opbygning - meget mere info på vej!

F R Ø

🤲🏼 Frøene er pakket i en enkel og fin bøtte i kraftpapir, som på indersiden er belagt med et tyndt lag bioplast lavet af sukkerrør eller majs, der beskytter frøene mod fugt (og hvis produktion udleder færre drivhusgasser end ved vanlig plastik).

♻️ Bøtten er i en kvalitet, så den kan bruges igen og igen til egne indsamlede frø. Når den ikke kan klare mere, kan den sorteres som papir - og skulle den flyve fra dig, behøver du ikke panikke på naturens vegne:

🌱 Den er bionedbrydelig

🤓 Jeg har fået etiketter på frøemballagen! Den giver dig frøblandingens navn, indholdet på dansk og hvor mange kvm. bøttemn rækker til. Resten (såvejledning, indhold på latin og antal gram frø pr. bøtte, må du finde herinde på Naturengen.dk).

Etiketterne er lavet af papir, så de kan genanvendes, hvis man ønsker at sortere som pap og det samme er den tape, jeg evt. anvender på pakker (bruger dog mindst muligt) - medmindre jeg bruger en genbrugskasse, som der sidder tape på i forvejen:

··

F O R S E N D E L S E

Ser din pakke lidt træt ud ved modtagelse?

📦 Af hensyn til miljøet pakker jeg gerne ordrer i materialer, jeg allerede har liggende - eksempelvis genbruger jeg helst al den emballage, jeg får leveret varer i. Øvrige pakker sendes i FSC-certificeret genbrugspap - det meste produceret i Danmark, og når det ikke er muligt, i Tyskland.

🏚 Når jeg har mulighed for at pakke i genbrugsemballage, resulterer det ofte i en knapt så køn pakke - men vi ved jo heldigvis alle, at det er indholdet, der tæller. 💜

♻️🌍 Naturengen sætter pris på, at du efter modtagelse også genbruger eller sorterer emballagen efter din kommunes anvisninger.

🌬 Mine tryksager er svanemærkede og klimakompenseres gennem trykkeriet, som derved investerer i grøn, vedvarende energi.

Få mere liv i haven - og opdag det der er! - med Naturengen:

Skilte til vilde haver og andre vilde arealer

Vis omverdenen, at I sætter pris på naturen og gør jeres for at passe godt på...