Naturengen - Officiel Vild med Vilje-leverandør

Naturengen er i 2023 blevet officiel VMV-leverandør og indgår nu som en aktiv del af Vild med Viljes faglige netværk. 

I starten af 2023 blev jeg inviteret ind i netværket af Vild med vilje-leverandører, som tæller en snes (lige nu, der kommer flere til 🙌🏼) passionerede og fagligt stærkt funderede aktører på biodiversitetsområdet i Danmark. Nu kan jeg endelig offentliggøre nyheden!

Vild med Vilje stiller skarpe krav til deres leverandører, så jeg er mildest talt glad, beæret og stolt over godkendelsen til foreningen, der byder på Danmarks nok stærkeste faglige fællesskab på det biodiversitetsfremmende felt. 

Jeg forventer, at mit medlemskab af netværket fremover vil bidrage til kvalitetssikringen af mit arbejde (også mine hjemmehørende frø- og planteprodukter), så I fortsat kan stole på, at I hos mig finder de bedste varer til den vilde have, som kan opstøves på det danske marked - og at formidlingen heraf er saglig og fagligt velfunderet.

 

Kort om foreningen og varemærket Vild med Vilje 

"Vild Med Vilje er en bevægelse for alle, der vil gøre en konkret og lokal forskel for at gøre naturen vildere, rigere og mere mangfoldig. Vild Med Vilje handler om at skabe forandringer gennem vidensdeling og handling. Målet er at få vildhed og natur ind der, hvor mennesker bor, arbejder og leger.

Vild Med Vilje skaber levesteder for planter, svampe og dyr, samt øger vores fælles kendskab til naturen. Vild Med Vilje indgår partnerskaber med virksomheder, kommuner, foreninger og institutioner. Gennem partnerskaberne hjælper Vild Med Vilje sine partnere med at øge biodiversiteten og formidle deres indsats. Vild Med Vilje gør på enkel vis en positiv forskel for naturen, mens nye naturoplevelser skabes og inspirerer andre til ligeledes at gøre en forskel for naturen.

Private haveejere kan frit formidle deres haver som Vild Med Vilje, hvis de styrker biodiversiteten på egen matrikel og de kan finde viden, inspiration og søge gode råd her på siden eller i facebookgruppen VILD MED VILJE.

Vild Med Vilje er et registreret varemærke, og det er derfor ikke tilladt at gøre erhvervsmæssigt, kommunalt eller foreningsmæssigt brug af Vild Med Vilje’s navn og koncept til formidling, varer eller tjenesteydelser, uden skriftligt samtykke fra Foreningen Vild Med Vilje".

Kilde: Vildmedvilje.dk

Få mere liv i haven - og opdag det der er! - med Naturengen:

Skilte til vilde haver og andre vilde arealer

Skilte til vilde haver og andre vilde arealer

Vis omverdenen, at I sætter pris på naturen og gør jeres for at passe godt på...