Nye tider - nye priser - på Naturengen 🌱💌

Nye tider - nye priser - på Naturengen 🌱💌

Hej venner!

Vil I med bag kulisserne på webshopdrift?

2024 er året, hvor Naturengen skal kunne gro sig til en fuldvoksen 🌸🌿 og blive økonomisk bæredygtig! Jeg vil så gerne, at det lykkes på organisk vis, så jeg i mange år fremover kan sende hjemmehørende frø og formidle vild viden til alle jer derude. 🌱🔥🌼🪲🙌🏼

Jeg tror bedst, at det kan ske, hvis jeg er gennemsigtig i min drift af Naturengen, og derfor bliver I her inviteret med bag om kulisserne:

Jeg er med øje for Naturengens fremtidige overlevelse ved at omrokere og rydde ud i varelageret - du har måske allerede set oprydningsudsalget med bl.a. udgående varer? - (til gengæld er nye ydelser på vej, stay tuned!) men jeg er også ved ændre på det faktum, at ordreforsendelse er en kæmpe udgiftsrøver.

Jeg har de sidste to år afholdt en stor del af forsendelsesudgifterne for jer, for at jeg til gengæld kunne undersøge, om Naturengen og mine lidt mere omkostningstunge kvalitetsprodukter havde berettigelse på det danske frø- og plantemarked, og blive et kendt og trygt sted at handle for jer. Dét har jeg gjort med glæde!

OG I har i den grad vist mig, at I gerne vil Danmarks natur og biodiversitet det bedste! 🙌🏼😍  

Nu håber jeg til gengæld, at I gerne vil fortsætte med at handle hos Naturengen, selvom jeg lægger en større del forsendelsesomkostninger over til jer - I kan se de nye priser længere nede. 

 

Hvorfor bliver en lille webshops forsendelsesudgifter ofte højere end indtjeningen - og nogle gange endda omsætningen?

Det er fordi, der ud over selve fragtomkostninger til fragtfirmaet (i min størrelsesorden er det ikke billigere for mig, end at købe en privat label for jer online - hvilket overrasker! 🫠), som udregnes efter vægt, skal tillægges pris til både indkøb og drift af labelprinter, afregning pr. ordre (/label) til fragtsoftware, fysiske labels, emballage og beskyttende fyld, papirtape, brandoplevelse med silkepapir og klistermærker m.m.

Dertil skal medregnes tid/løn, der går til pakning, ligesom forsendelsesomkostningerne også skal medregne ekstraomkostningerne, der løber til, når der er uafhentede pakker (jeg betaler fx. den fulde fragtpris fra pakkeshoppen og tilbage til Naturengen) og må kun indkræve et nyt beløb (der igen ofte ikke dækker alle omkostninger), når pakken skal sendes igen. 😅

I Naturengens tilfælde har det betydet, at der ved alle mindre ordrer, som er dem, jeg har flest, har mine udgifter overgået omsætningen og været en udgift for Naturengen (på kontoen altså - ikke på alle andre parametre! 🥹❤️‍🔥).

Så DERFOR 🫱🏼‍🫲🏽❤️‍🔥👇🏼

Jeg håber, I vil deles bidrage til Naturengens overlevelse 🥰

Med fragtpriser, der mere realistisk afspejler mine reelle udgifter til fragtfirmaerne, satser jeg stærkt på, at det (sammen med flere andre tilrettelser og optimeringer) kan bidrage til, at jeg på et tidspunkt i løbet af det næste år kan erklære Naturengen for en økonomisk bæredygtig forretning. 💌🤲🏼

 

Levering i Danmark

Fragtpriser på Naturengen.dk pr. 1/2-2024

(Bemærk at dette er et blogindlæg og at priserne kan være ændret, når du læser dette. Se de aktuelle på siden Handelsbetingelser).

Priserne er inkl. moms:

daoSHOP
Gratis for ordrer over 799 DKK
39,-  for ordrer op til 799 DKK
59,-  for ordrer op til 150 DKK

daoHOME
29,- for ordrer over 799 DKK
49,- for ordrer op til 799 DKK
69,- for ordrer op til 150 DKK

GLS Pakkeshop
Gratis for ordrer over 799 DKK
39,- for ordrer op til 799 DKK

59,- for ordrer op til 150 DKK

GLS home
59,- for ordrer over 150 DKK
79,- for ordrer op til 150 DKK

GLS Business
49,- for ordrer over 150 DKK
69,- for ordrer op til 150 DKK

Postnord Shop
45,- for ordrer over 150 DKK
65,- for ordrer op til 150 DKK

Postnord erhverv 90 DKK - alle pakker
Postnord home 90 DKK - alle pakker

 

Vi handles ved! 💜 TAK for at læse med.

Kh. Sandra Engen

Tilbage til blog