Naturengen i Morgenrutinen på RADIO4

Naturengen i Morgenrutinen på RADIO4

"13. januar - fredag d. 13. og biodiversitetsgys!"

De helt morgenfriske hørte mig måske i Morgenrutinen på Radio4 før Fanden fik sko på i dag, hvor jeg fik en god lang snak med dygtige Rachel Lewin Rukov om den 6. masseuddøen, mere biodiversitet på altaner og i haver 🐝🦇🪲🌼🦔, lidt om hvad vi kan gøre i haven lige nu 🪵🍂💦 - og så også lidt om sommerfuglebuske* og lupiner, som jeg opfordrer til, at man bruger vintermånederne på at skille sig af med. 💀

Det ER jo fredag den 13., så det skal ikke være alt for hyggeligt. 😉🔥🧟‍♀️

Var du ikke helt så morgenfrisk, kan du (gen)høre det hele her! Det tager en times tid, musik inkl. - og lad mig gerne høre, hvad du synes om min radiodebut? 📻

 

*udtalelser er fremkommet mens Sommerfuglebusken endnu var på invasivlisten i Danmark ;) 

Tilbage til blog