Naturengen er optaget som officiel Vild med Vilje-leverandør

Naturengen er optaget som officiel Vild med Vilje-leverandør

I dag har jeg opnået en stor milepæl med Naturengen.dk · Alt til din vilde have og jeg er både glad, ydmyg, stolt!

Kompetent Vild med vilje-sparring 

Jeg er fra d.d. blevet optaget i Vild Med Viljes netværk af officielle leverandører - et stærkt fagligt fællesskab, der stiller skarpe krav til deres samarbejdspartnere, men som omvendt også kan yde uundværlig sparring, når jeg fortsat vil styre Naturengen.dk mod at være at være den skarpeste og mest kvalitetsbevidste webshop målrettet vilde, biodiversitetsfremmende haver i Danmark.
Tak til alle i sekretariatet for foreningen (og varemærket) Vild med Vilje! Jeg glæder mig til samarbejdet og til fortsat at blive klogere på havens arter og på, hvordan vi får flere af dem. 🤓🙏🏼
Jeg har skrevet lidt mere om samarbejdet med Vild med Vilje på denne side, som fremover vil være den opdaterede side om samarbejdet: Naturengen - Officiel Vild med Vilje-leverandør
📷©  Foreningen Vild med Vilje
Tilbage til blog